Проєкти рішень сесій №ІІ частина «Проєкти рішень на 66 чергову сесію Білогородської сільської ради (ІІ частина)»

Кількість переглядів: 64
Скликання: VIII скликання
Сесія: Сесія №66
Тип документу: Проєкти рішень сесій
Дата: 31.05.2024
Номер документу: ІІ частина
Назва документу: Проєкти рішень на 66 чергову сесію Білогородської сільської ради (ІІ частина)
Прикріплені файли:
  1. Про передачу з балансу Білогородської сільської ради на баланс КП «Святопетрівське» матеріальних цінностей (0.06 МБ)
  2. Про присвоєння назв новоутвореним вулицям на честь загиблих у російсько-українській війні (0.03 МБ)
  3. Про розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Святопетрівське (0.02 МБ)
  4. «Про присвоєння назви новоутвореній вулиці в с. Білогородка Білогородської територіальної громади» (0.03 МБ)
  5. Про присвоєння назви новоутвореній вулиці в с. Білогородка Білогородської територіальної громади» (0.03 МБ)
  6. Про затвердження проектно-кошторисної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт тротуару по вул. Музичній в с. Музичі» (0.03 МБ)
  7. Про затвердження проектно-кошторисної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Київська в с. Стоянка» (0.03 МБ)
  8. Про проведення капітального ремонту жилого примішення комунальної власності (квартири) по вул. Володимирська, 2 в селі Святопетрівське (0.03 МБ)
  9. Про затвердження кошторисної частини проектної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт частини тротуару по вул. Володимирська в с. Білогородка з облаштуванням Алеї Слави на честь мешканців Білогородської сільської територіальної громади (0.03 МБ)
  10. Про надання дозволу на корегування проектно-кошторисної документації по проекту «Капітальний ремонт спортивного майданчика в районі вулиці Центральна, 140 в с. Святопетрівське (0.03 МБ)
  11. Про внесення змін до рішення Білогородської сільської ради від 19.04.2024 № 2557 «Про надання дозволу на розроблення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт водопровідних мереж частини вул. Осіння, Завальна, Володимирська, Жовтнева, Гагаріна, Дружби, Поштова, Лілейна, 30 років Перемоги в с. Білогородка (0.03 МБ)
  12. Про надання дозволу на коригування проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція загальноосвітньої школи I-III ступенів по вул. Центральна, 138-А, с. Святопетрівське (0.02 МБ)
  13. Про надання дозволу на коригування проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція загальноосвітньої школи I-III ступенів по вул. Соборна, 150, с. Гореничі» (0.02 МБ)
  14. Про надання дозволу на корегування проектно-кошторисної документації по проекту «Будівництво зупинок громадського транспорту по вул. Володимирська (біля амбулаторії загальної практики сімейної медицини) (0.03 МБ)
  15. Про надання дозволу на коригування проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція будівлі закладу дошкільної освіти «Комунальний заклад «Білогородський заклад дошкільної освіти «Барвінок» (0.03 МБ)
  16. Про затвердження кошторису по об’єкту поточний ремонт шляхом облаштування дренажних колодязів по вул. Польова в с. Святопетрівське (0.02 МБ)
  17. Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану за 1 квартал 2024 року Комунального підприємства «Святопетрівське» (0.02 МБ)
  18. Про перейменування пам'ятників на території Білогородської сільської ради (0.06 МБ)
  19. Про тимчасове призупинення освітнього процесу закладів дошкільної освіти Білогородської сільської територіальної громади у літній період 2024 року (0.03 МБ)
  20. Про затвердження фінансового плану Комунального підприємства «Ритуальні послуги» Білогородської сільської ради на 2024 рік (0.1 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора