Проєкти рішень сесій №1 – 19 «Проєкти рішень сесій на позачергову 69 сесію VIII скликання»

Кількість переглядів: 24
Скликання: VIII скликання
Сесія: Сесія №69
Тип документу: Проєкти рішень сесій
Дата: 26.08.2024
Номер документу: 1 – 19
Назва документу: Проєкти рішень сесій на позачергову 69 сесію VIII скликання
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт освітнього простору предмету «Захист України» опорного закладу освіти "Білогородський ліцей №1" Білогородської сільської ради Бучанського району Київської області за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, село Білогородка, вул. Сосніних, будинок 2» (0.03 МБ)
  2. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт частини покрівлі та групового осередку в будівлі комунального закладу "Святопетрівський заклад дошкільної освіти "Буратіно" Білогородської сільської ради Бучанського району Київської області за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, село Святопетрівське, вул. Володимирська, будинок 1-А» (0.03 МБ)
  3. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Нове будівництво паркану на території Музичанського ліцею Білогородської сільської ради Бучанського району Київської області за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, село Музичі, вул. Музична, будинок 2» (0.03 МБ)
  4. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт частини тротуару та облаштування паркувальних майданчиків на території Музичанського ліцею Білогородської сільської ради Бучанського району Київської області за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, село Музичі, вул. Музична, будинок 2» (0.03 МБ)
  5. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт освітнього простору предмету «Захист України» опорного закладу освіти "Білогородський ліцей №1" Білогородської сільської ради Бучанського району Київської області за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, село Білогородка, вул. Сосніних, будинок 2» (0.03 МБ)
  6. Про надання дозволу на розроблення проектно-кошторисної документації по об’єкту капітальний ремонт частини вулиці Проектна в с. Гореничі Бучанського району Київської області (0.03 МБ)
  7. Про затвердження кошторисної частини проектної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт дорожнього частини вул. Польова шляхом облаштування дренажних колодязів в с. Святопетрівське Бучанського району, Київської області» (0.03 МБ)
  8. Про затвердження проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт частини підвального приміщення для облаштування найпростішого укриття в будівлі Комунального закладу "Святопетрівський заклад дошкільної освіти "Буратіно" Білогородської сільської ради Бучанського району Київської області за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, село Святопетрівське, вул. Володимирська, будинок 1-А» (0.03 МБ)
  9. Про затвердження кошторисної частини проектної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Лугова в с. Бобриця Бучанського району, Київської області» (0.03 МБ)
  10. Про внесення змін до рішення LVІ сесії Білогородської сільської ради VІІІ скликання від 22.12.2023 року № 2227 «Про бюджет Білогородської сільської територіальної громади на 2024 рік» (0.04 МБ)
  11. Спільне засідання постійних комісій з питань планування бюджету, фінансів, податкової політики та інвестицій та засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, підприємництва, житлово-комунального господарства, благоустрою населених пунктів, транспорту, зв’язку, туризму та екології (порядок денний) (0.02 МБ)
  12. Про внесення змін до Програми будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів інфраструктури Білогородської сільської ради на 2021 – 2027 роки (0.03 МБ)
  13. Про внесення змін до Програми будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів інфраструктури Білогородської сільської ради на 2021 – 2027 роки (0.03 МБ)
  14. Про внесення змін та затвердження в новій редакції штатних розписів закладів загальної середньої освіти Білогородської сільської ради Бучанського району Київської області станом на 01 вересня 2024 року (0.03 МБ)
  15. Про внесення змін та затвердження в новій редакції штатних розписів закладів дошкільної освіти Білогородської сільської ради Бучанського району Київської області станом на 01 вересня 2024 року (0.03 МБ)
  16. Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території для будівництва садибної житлової забудови в селі Шевченкове Білогородської територіальної громади Бучанського району Київської області» по заяві гр. Тимчук Тетяни Сергіївни (0.02 МБ)
  17. Про затвердження містобудівної документації «Детального плану території для розміщення автомобільного заправного комплексу на території Білогородської сільської територіальної громади Бучанського району Київської області» по заяві ТОВ «ВЕСТ ОЙЛ ГРУП» (0.02 МБ)
  18. Про затвердження містобудівної документації «Детального плану території закладу ресторанного господарства в селі Білогородка Бучанського району Київської області» по заяві ТОВ «СМАЙЛ КОНСТРАКШН» (0.02 МБ)
  19. Про надання субвенції військовій частині (0.03 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора